Om klinikken

Om praksis
I praksis er vi tre faste læger, Morten Bondo Christensen, Henrik Ovesen og Laura Hansted. Endvidere har vi tre fastansatte læger, Marie-Louise Lund, Bente Kjær Lyngsøe og Helle Therese Kirkegaard. Der vil som regel også være tilknyttet en til to “yngre læger” til praksis (som uddannelseslæger på sygehusene). Som patient i vores praksis kan du vælge frit mellem lægerne.

Vi har endvidere ansat flere dygtige medarbejdere. Personalet har selvstændige konsultationer, forestår laboratorieundersøgelser og udfører også sekretærarbejde. Ved kroniske sygdomme som forhøjet blodtryk, diabetes, astma og kronisk obstruktiv lungesygdom (KOL) foregår årskontrollen ved lægerne, mens de øvrige fastlagte kontroller oftest foregår ved praksispersonalet.

Praksis er veludstyret, og der udføres alle almindelige undersøgelser og behandlinger som blodprøvetagning, EKG, lungefunktionsundersøgelser, hjemmeblodtryk osv. Endvidere tilbydes behandling med akupunktur mod muskelrelaterede smerter.

Det er nemt at komme til praksis med offentlige transportmidler. Mange bybusser har stop på Banegårdspladsen lige uden for praksis, og både rutebilstationen og banegården ligger tæt på. Hvis man kommer i egen bil, kan det være en idé at bruge parkeringskælderen i Bruuns Galleri. Indgangen til praksis finder du på Banegårdspladsen – ca. 10 meter til venstre for Ryesgade.

Der er elevator i bygningen, men man skal dog op ad en mindre trappe for at nå til elevatoren.

På denne hjemmeside kan man lave E-konsultationer, bestille tider og bestille medicin.
Inden du foretager en elektronisk henvendelse, er det vigtigt at du er oprettet i klinikken, du kan følge dette link til oprettelse Kom godt igang
Husk altid, at henvendelser om akutte problemer fortsat skal foregå telefonisk. Det skyldes, at selvom vi vil bestræbe os på hurtigt at besvare eller efterkomme henvendelser via hjemmesiden, så kan der gå op til 5 dage (og nogen gange flere).

Praksis ligger på hjørnet mellem Banegårdspladsen og Ryesgade. Indgang er fra Banegårdspladsen (nr.6).