Henvisning til speciallæge

Henvisning til speciallæge

Når vi laver en henvisning til speciallæge, sender vi ikke længere henvisningen til en bestemt speciallæge. Henvisningen bliver i stedet sendt til et såkaldt “henvisningshotel” på nettet. Den speciallæge, du vælger, skal så hente henvisningen ned fra “henvisningshotellet”.

Hvis du fx på grund af ventetid ønsker en anden speciallæge end den, du først kontakter – kan du henvende dig til en anden, uden at skulle bede om en ny henvisning fra os.

Husk at du selv skal kontakte speciallægen for at aftale en tid. Når du ringer for at få en tid, skal du oplyse, at der er lagt en henvisning ind på “henvisningshotellet”.

Det er ikke nødvendigt med en henvisning fra os, hvis du ønsker at gå til en øre-næse-halslæge eller en øjenlæge. Men kontakt til øvrige speciallæger kræver, at du får en henvisning fra os.


Kontaktoplysninger til speciallæger

Når du skal finde en speciallæge i Region Midtjylland så tryk på følgende link speciallæger i Region Midtjylland. Herefter kan de enkelte specialer vælges, og oplysninger om den enkelte speciallæge findes.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os (evt. via punktet “E-mail konsultation” på denne hjemmeside.